OLDALVONAL

Ki­tá­lalt a ve­zető, ezért nincs ma­gyar edzője a Vi­di­nek

Ko­vács Zol­tán sport­igaz­gató sze­rint jó úton jár a MOL Vidi FC lab­da­rúgó-csa­pata.
  • Szerző: mv

Nem lesznek nagy változások a MOL Vidi FC játékoskeretében a téli átigazolási időszakban. A fehérvári klub sportigazgatója, Kovács Zoltán a promotions.hu-nak elmondta, sikeres tavaszban bíznak.

Kovács Zoltán szerint jó úton jár a Vidi
Kovács Zoltán szerint jó úton jár a Vidi
Fotó: MTI

"Földindulásszerű változás nem lesz a januári átigazolási időszakban, a játékosaink 90 százalékával hosszú távú szerződésünk van, mert ez a biztos építkezés alapja. Nem véletlen, hogy a vezetőedzőnk szerződését is meghosszabbítottuk, mi ebben a módszerben hiszünk. Azoknál a csapatoknál, ahol minden évben érkezik 7-8 játékos, az másról szól szerintem, nem a megfontolt építkezésről. Ismerve a vezetőedzőnk, a játékosaink, a klub ambícióit, egy nagyon sikeres tavaszban bízhatunk."

Kovács azt is elárulta, egyelőre nem fér bele az elképzelésébe, hogy a Vidinek magyar edzője legyen, mert bár van olyan, akit szívesen szerződtetnének, de az külföldön dolgozik.

"Én nyitott vagyok, de az elmúlt három és fél év, s kiemelten az idei azt bizonyította, hogy az a helyes út, amit most járunk. Bár azért még mindig olvasok olyan publicisztikákat, melyek szerint Marko Nikolic semmi újat nem hozott a Vidinél, az élet azonban nem ezt bizonyítja."