FÜLES

Mun­kát vál­tott a nép­szerű éne­kes? Tanár lett Ko­vács Ákos­ból!

Vá­rat­lan for­du­lat! Ezen­túl az is­ko­lá­ban is ta­lál­koz­hat­nak a di­á­kok a nép­szerű éne­kes­sel! Nem ta­lá­lod ki, ho­gyan!

Még nem késő jelentkezni a rendhagyó irodalomórára Ákossal!

Ákos a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alappal közösen hirdetett versenyt a www.petofilive.hu honlapon. A nyertes pályamunkát beküldő középiskolák, illetve középiskolai osztályok az iskolájukban bemutatott, rendhagyó "Arany-órát" nyerhetnek, amelynek keretein belül a népszerű előadóművész Arany János tollából származó verseket ad elő a diákoknak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A versenyre Arany János verseinek megfilmesítésével lehet jelentkezni. A játékban bármely magyarországi középiskola 10., illetve 11. évfolyamon tanuló osztálya részt vehet.

A kép-mutogató című vers megfilmesítési és nevezési határideje október 15-én jár le, tehát még van idő elküldeni a pályamunkákat az aranyora@mtva.hu email címre. Lehetőség van a költemény részének, vagy egészének bármilyen műfajban és terjedelemben történő megfilmesítésére. A pályázat részletei a www.petofilive.hu/aranyora oldalon olvashatók.