SZTÁRDZSÚSZ

El sem engedte Curtist: Ezért ölelte szorosan a Kossuth-díjas énekesnő

Huszonkilencedik születésnapját barátai körében ünnepelte a rapper, akire családtagként tekintenek Emilioék.
  • Szerző: Ripost

Már napok óta lázban tartotta Emilioékat, hogy mivel lepjék meg jóbarátjukat, Curtist, a születésnapján. A rapper ugyanis nemrég töltötte be a 29. életévét és barátai szerették volna méltó módon emlékezetessé tenni ezt a jeles napot.

"Curtis mindig azt mondja, hogy ne készüljünk semmivel, elég egy ízletes marhalábszár pörkölt. Az nagy kedvence, de úgy voltam vele, ha már szülinapja van sütök-főzök. Természetesen a rántott hús sem maradhat el, szeretnénk, ha jól érezné magát nálunk, a születésnapján is" - mondta Tina, aki igazi lakomával várta Curtist.

Természetesen a muzsika sem maradt el és még ha rövid időre is, de Bangó Margit is tiszteletét tette a kerti party-n.

"Curtis olyan nálunk, mint egy családtag. Azt kívánom neki, hogy még fényesebben ragyogjon a csillaga, mint eddig. Nagyon kevesen jutnak el olyan magasra, mint ő. Kívánom, hogy még inkább meg tudja mutatni a fantasztikus tehetségét, amit a jóistentől kapott, nem mástól"

- mondta Bangó Margit, amitől Curtis szemmel láthatóan elérzékenyült.

"Van az a mondás, hogy az árnyékban derül ki, hogy ki az igazi barátod. Emilioék a második családom, elképesztően jól esik, hogy bulit szerveztek nekem, felköszöntöttek.

Õk mellettem vannak akkor is, amikor egy vihar közeleg vagy egy vihar után vagyunk

- mondta Curtis, akinek születésnapjába csütörtökön 21:00-tól nyerhetnek bepillantást a nézők a Sláger TV Drága családom című műsorában.