HŰHA

Balázs Klári olyat mondott, amit régen maga sem hitt volna el

Egy jósnő mindent pontosan felvázolt a mostani életéből, de az énekesnő kinevette.
  • Szerző: Ripost

Ma már a világ természetesebb dolga, hogy Balázs Klári és Korda György egy párt alkot. Mégis, 40 évvel ezelőtt, amikor egy Margit néni nevű jósnő azt mondta, hogy nem akkori, előző férje, Balázs Gábor mellett fog megöregedni, nagyot nevetett.

"A hetvenes évek végén az egyik kolléganőm mesélte, hogy ismer valakit, aki tud jósolni. Nem hittem az ilyesmiben, szkeptikus voltam, de gondoltam, hívja csak el a zenekari próbánkra, majd jót szórakozunk. Ekkor még Balázs Gábor felesége voltam, kíváncsian vártam a találkozót. Margit néni kézírásból és tenyérből jósolt, és azt mondta, hogy el fogok válni, én meg kinevettem. Azt is mondta, hogy egy nálam jóval idősebb, híres férfival jövök össze, akivel annyit fogok a tengerentúlra járni, hogy már unni fogom... egy szavát sem hittem el. Mindezt otthon Gábornak is elmeséltem, jót nevettünk rajta" – emlékezett vissza a negyven évvel ezelőtti történésekre a Lokálnak Balázs Klári, akit később – már Korda György feleségeként – hidegzuhanyként ért a felismerés, hogy a jósnőnek mindenben igaza lett.

"Néhány évvel később az egyik kollégám hívta fel a figyelmem arra, hogy Margit néninek minden szava beigazolódott. Visszaemlékeztem a jóslásra, hirtelen összeállt a kép, majdnem rosszul lettem ijedtemben. Kicsivel később persze meg is nyugodtam, hiszen úgy gondoltam, ha bejött, hogy elválok, akkor annak is be kell jönnie, hogy Gyurival élem le az életem... Ettől függetlenül nagyon hálás vagyok az előző férjemért, Gáborért is, akivel a haláláig jó barátok maradtunk" – magyarázta az énekesnő, aki életében mindössze egy szűk évig volt szingli, de mint mondja, cseppet sem bánja, hogy sosem kalandozott.

És ezeket olvastad már?