LOVE

Könny­fa­kasztó val­lo­mást tett Weisz Fanni, férje sem ta­lált sza­va­kat

A gyö­nyörű ma­gyar mo­dell na­gyon meg­ható sza­vak­kal val­lott sze­rel­met pár­já­nak, hi­szen nem­so­kára meg­ün­nep­lik első há­zas­sági év­for­du­ló­ju­kat.
  • Szerző: Ripost
Fotó: Markovics Gábor

Weisz Fanni és férje, Hajmásy Péter sokszor üzenget egymásnak közösségi oldalain, és hol ugratják egymást, hol szerelmet vallanak. Ám a 26 éves modell legutóbbi szerelmes posztja minden eddiginél meghatóbb. Több tízezer ember szívét melengette meg vele, leginkább persze a férjéét, akinek még másnap is összeszorult tőle a torka, és percekig csak kereste a szavakat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A siket szépségkirálynő az egyéves házassági év­fordulójukhoz közeledve, tavalyi esküvői képeik kíséretében köszönte meg férjének, hogy elfogadta őt a hallási fogyatékosságával együtt, és a mai napig szereti.

„Még mindig alig hiszem el, hogy elfogadtad a siketségemet, és a feleséged vagyok, te pedig a férjem!

mikor néztük egymást, tudtuk, hogy összeillünk, jó, hogy összeházasodtunk. Azt hiszem, én va­gyok a világon a legboldogabb.

Annyira elérzékenyültem, de én mindig ilyen vagyok. Köszönöm, hogy vagyunk egymásnak Drága Férjem! Szeretlek!” – írta Fanni. Az egykori kosaras a Borsnak kendőzetlen őszinteséggel beszélt a poszt által kiváltott érzelmeiről.

"Épp edzettem, amikor Fanni kitette ezt a posztot, és bevallom férfiasan, nagyon meghatódtam, amikor megláttam. Annyira cukit írt, hogy elérzékenyültem" – mesélte Pé­ter, majd hozzátette:

Eközben a címlapon
ez hihetetlen nagy szerelem. Néha még minket is meglep, hogy hat év után is így tudjuk imádni egymást, és hogy egyik reggel sem kelünk fel úgy, hogy ne öleljük, pusziljuk egymást.

Sokan azt gondolnák, a siketek és hallók közötti különbség még a legnagyobb szerelmet is próbára teszi, Fanniék esetében azonban ez fel sem merült:

"Engem már az elején sem érdekelt Fanni siketsége. A szívének úgysem tud parancsolni az ember.

Egyetlen percig sem mérlegeltem semmit, mert ha valakit szeretünk, feltétel nélkül szeretjük...

Fanni teljes értékű ember, és nagyon ügyes lány, akit nem kell jobban óvnom az egészséges féltésnél."