LELKIZŐ

Könny­fa­kasztó, Meg­han és Harry így tisz­te­leg most Diana em­léke előtt

A her­cegnő mind­két gyer­me­ké­nek na­gyon hi­ány­zik, Vil­mos és Harry is idő­ről időre meg­em­lé­ke­zik az édes­any­já­ról.
  • Szerző: Ripost
Fotó: Instagram

A Buckingham-palota bejelentette, hogy kiket értesítettek Meghan hercegné és Harry herceg babájának születéséről, a névsorban pedig meglepetések is voltak. Sussex hercegi párja ugyan sok értelemben megtörte a hagyományt a baba születésekor, de azt betartották, hogy hivatalos közleményükben felsorolták az értesített rokonokat – írja a Mirror.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A közleményben felsoroltak:

„A királynő, Edinburgh hercege, Wales hercege, Cornwall hercegnéje, Cambridge hercege és hercegnéje, Lady Jane Fellowes, Lady Sarah McCorquodale és Earl Spencer már értesült az örömteli hírekről."

Meghan Markle édesanyja jelenleg a Frogmore-házban van lányával és elsőszülött unokájával. Arról a hírek nem szólnak, hogy a hercegné édesapját, Thomas Markle-t informálták-e unokája megszületéséről. Ami azonban feltűnő a fenti listában, hogy Diana hercegnő családját is értesítették, Vilmos és Harry összes nagynénjét és nagybátyját felsorolták, ami nem történt meg a Cambridge hercegi babák megszületésekor.

Vilmos hercegnek persze szintén hiányzik az édesanyja, korábban már elárulta, hogy otthonukban több fotó is látható Diana hercegnéről és a gyerekeknek is szokott beszélni az édesanyjáról. Katalin hercegné nem ismerte az anyósát, de a herceg fontosnak tartja, hogy gyermekei tisztában legyenek azzal, hogy két nagymamájuk volt. Vilmos azt is hozzátette, hogy anyja „igazi rémálom lenne nagymamaként”, hiszen elkényeztetné a gyerekeket.