LEHÚZÁS

Ko­moly gon­dok van­nak a Fa­ce­book­kal, Zuc­ker­berg nem re­a­gál a hí­rekre

A WhatsApp volt ve­zér­igaz­ga­tója is arra szó­lítja fel az em­be­re­ket, hogy tö­röl­jék ma­gu­kat a kö­zös­ségi ol­dal­ról.
  • Szerző: RIPOST

A hétvégén robbant ki a Cambridge Analytica botrány: a Facebook 50 millió felhasználója adatait juttatta el a céghez.A botránnyal kapcsolatban megszólalt a WhatsApp társalapítója is, aki szerint érdemes elhagyni az oldalt. A hírre nemcsak a volt WhatsApp-vezér reagált, több, a Facebook vezetőségébe tartozó ember is felmondott.

Egy valaki azonban még mindig nem szólt semmit, épp az, akire a világon talán a legkíváncsibbak az emberek: Mark Zuckerberg!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ahogy az Investor nyomán az Origo is megírta, Mark Zuckerberg az elmúlt 3 hónapban rengeteg részvénytől szabadult meg, hogy a bevételeit jótékonykodásra fordíthassa. Ez pedig utólag remek döntés volt, ugyanis az adatszivárogtatási botrány óta így is több mint 9 milliárd dollárt bukott pár nap alatt. Ez az összeg most még hatalmasabb lenne, ha nem lett volna a részvényeladása.

Mark Zuckerberg pár napja még a világ 4. leggazdagabb embere volt, azonban a részvények esése miatt már „csak" a 7. helyen áll.