OLDALVONAL

Iszo­nyat, lán­cok­kal és bo­tok­kal tá­mad­tak ma­gya­rokra

Véres je­le­ne­tek zaj­lot­tak Ko­lozs­vá­ron egy hét­végi sport­ren­dez­vé­nyen.
  • Szerző: mv

Botokkal, láncokkal, boxerekkel rontottak rá a Kolozsvári U ultrái a Kolozsvári CFR 1907 magyar szurkolóira egy hétvégi sportrendezvényen - írja a Maszol.

Óriási balhét okoztak a huligánok
Óriási balhét okoztak a huligánok

Szombaton, Fellegváron, egy bérelt sportpályán szervezték meg a KVSC Kolozs Kupa elnevezésű amatőr labdarúgó tornát, erdélyi, magyarországi és szlovákiai csapatok részvételével. Az esemény alatt feltűnt a Kolozsvári U ultráinak mintegy harminc fős csapata. Magyar- és CFR-ellenes jelszavakat skandáltak, majd behatoltak a sporttelepre.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Csitítottuk őket, elmagyaráztuk, hogy itt terhes nők, gyerekek vannak velünk, ne akarjanak balhét” – idézte fel a történteket egy magyar szurkoló.

Egy darabig úgy tűnt, hogy sikerrel jártak, mert az U ultrái visszavonulót fújtak, elhagyták a sporttelepet. Ám visszatértek, és akkor már előkerültek az addig a derekuk köré tekert láncok, a boxerek, és a kapunál elrejtett botok.

"Elszabadult a pokol. Nem beszéltek, egyből ütöttek. Letiportak négyet-ötöt közülünk, láncokkal ütötték, rugdosták őket, ahol csak érték" – mesélte a szurkoló.

A „KVSC 1907” szurkolói csoport feljelentést tesz a rendőrségen.

Eközben a címlapon