LELKIZŐ

Dráma, össze­om­lott az el­hunyt ma­gyar szép­ség­ki­rálynő sze­relme

A bol­dog pár­ral nem sok­kal az es­küvő után kö­zöl­ték az or­vo­sok a sok­koló di­ag­nó­zist.
címkék:
  • Szerző: Doris

Hétfőn derült ki, hogy a 2007-es Miss Hungary, Koller Kata szervezete feladta a harcot a hosszan tartó daganatos betegséggel szemben.

A gyönyörű lány mellében nem sokkal álomesküvője után találtak csomót az orvosok, és bár Kata akkor azt hitte, le tudja győzni a betegséget, csak rövid ideig lehetett boldog szerelmével, Dáviddal.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Sokáig úgy tűnt, hogy segít a kemoterápia, hiszen Kata és férje a nászútjukat is be tudták pótolni, és boldogabbak voltak, mint valaha. Épp ezért érthetetlen, hogy a betegség kiújulása után miért döntött úgy a szépségkirálynő, hogy nem kér az újabb kezelésekből. Feladta a harcot.

A Bors megkereste Kata férjét, aki ugyan felvette a telefont, de annyira összeomlott a gyásztól, hogy képtelen volt megszólalni. Ez persze érthető, hiszen nagyon nehéz időszakon megy keresztül.

A lapnak így professzor dr. Simon Tamás, a Rákellenes Liga elnökségi tagja nyilatkozott.

"Az emberben az életösztön folyamatosan dolgozik. Előfordul azonban, hogy valaki belefárad, és feladja a küzdelmet. Ekkor utasítja el a kezeléseket. Tapasztalataim szerint kiégésről lehet beszélni akkor, ha egy rákos páciens erőn felül teljesít, támogatja, segíti a sorstársait, majd egyszer csak feladja" - mondta a doktor.

Eközben a címlapon

Katát családja, barátai és az egész magyar szépségipar gyászolja.

címkék: