FÜLES

Kol­lé­ga­nője miatt ment tönkre a nép­szerű ma­gyar szí­nész há­zas­sága?

Bár Nem­csák Ká­roly és Dar­vasi Ilona még el sem vált, a Szom­szé­dok egy­kori sze­rep­lő­jé­nek máris el­csa­var­ták a fejét. Szín­há­zá­nak egyik al­kal­ma­zott­jába sze­re­tett bele.
  • Szerző: The_M

Rékasi Károly és Pikali Gerda után újabb szerelmespár köszönheti a kapcsolatát a József Attila Színháznak. Az intézmény igazgatója, Nemcsák Károly ugyanis beleszeretett a titkárság egyik alkalmazottjába.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Nyílt titok a színház berkein belül, mindenki tudja, hogy ők ketten együtt vannak, de ettől függetlenül nem verik nagy dobra.

- mondta a Blikknek egy titkos informátor. Aki azt is elárulta, a hölgy azóta már felmondott, hogy a közös munka és a pletykák ne árnyékolják be a románcukat.

(Fotó: MTI)
(Fotó: MTI)

Arról viszont nem tudni, hogy a Szomszédok egykori szereplője és új párja mikor találtak egymásra. Így elképzelhető, hogy nemcsak a rengeteg munka felelős Nemcsák és Darvasi Ilona házasságának megromlásáért.

Ahogy arról a is beszámolt, a színész és szintén színházigazgató felesége 21 év után döntöttek a szakítás mellett. Aminek okairól nem beszélnek. Lehet, hogy éppen Nemcsák új kapcsolata miatt.