HŰHA

Kol­lé­gá­jába sze­rel­mes Dem­csák Zsu­zsa?

Úgy tűnik, újra rá­ta­lált a sze­re­lem a csi­nos mű­sor­ve­ze­tőre. Leg­alábbis a kol­lé­gák ezt sut­tog­ják a TV2 fo­lyo­sóin.
  • Szerző: Z.B.

Az a hír járja, hogy már nem magányos a TV2 csinos műsorvezetője, és boldog párkapcsolatban él egyik kollégájával. Gábor egyébként szintén a Mokkában dolgozik, de más műsorokért is rendezőként felel a csatornánál.  Nem meglepő, hogy a kétgyerekes anya a munkahelyén találta meg a boldogságot, hiszen korábban azt nyilatkozta, hogy nincs ideje ismerkedni, mert nem jár el sehova, beszűkült az élettere, minden idejét a gyerekei és a munka tölti ki.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A kollégák szerint egyáltalán nem titkolják kapcsolatukat a tévé falain belül.

"Nem is nagyon csinálnak titkot belőle. Nem azt mondom, hogy kéz a kézben sétálgatnak a székházban, de a félrevonult beszélgetések, sejtelmes pillantások mindennél beszédesebbek

- mesélte egy munkatárs a Storynak.

A lap megkérdezte Zsuzsát is, aki meglepően reagált:

"Csak nagyon jó barátok vagyunk Gáborral. Tudom, hogy a TV2-ben is pletykálnak rólunk, azt beszélik, hogy egy pár vagyunk, de ez nem igaz. Félreértelmezik a kapcsolatunkat."

Arra a kérdésre, hogy szokott-e a Mokka műsorvezetőjénél aludni Gábor, csak annyit mondott, hogy ahhoz senkinek semmi köze nincs.

Eközben a címlapon