SHOWBIZ

Ezzel han­go­lódj a Va­len­tin-napon ér­kező Köl­csön­la­kásra! + videó

Pa­rá­dés pá­ro­sí­tás­ban Balla Esz­ter és Varga Vik­tor szol­gál­tatja az idei Va­len­tin-napi film fő­cím­da­lát, a vi­de­ók­lip­ben pedig to­vábbi rész­le­tek de­rül­nek ki a feb­ruár 14-én be­mu­ta­tásra ke­rülő Köl­csön­la­kás­ról.

Parádés párosításban Balla Eszter és Varga Viktor szolgáltatja az idei Valentin-napi film főcímdalát, a videóklipben pedig további részletek derülnek ki a február 14-én bemutatásra kerülő Kölcsönlakásról.

EZT OLVASTAD MÁR?

Geszti Péter szövegével és Rakonczai Viktor zenéjével Eszter és Viktor izgalmas duettje alapozza meg a hangulatot az év legszexibb vígjátékához.

A dalban a két énekes tipikus példája annak, hogy az ellentétek kiegészítik egymást.

A mindig formabontó, megzabolázhatatlan, öntörvényű Varga Viktor mellett Eszter megőrizte bájos, ártatlan, ugyanakkor huncut énjét, melyet egyébként a filmben is képvisel.

Dobó Kata rögtön sztárparádéval indítja első saját rendezésű filmjét, hiszen a főszerepet olyan nagysikerű színészek játsszák, mint Haumann Máté, Klem Viktor, Martinovics Dorina, Balla Eszter, Oroszlán Szonja, Szabó Simon, Kiss Ramóna és Fehér Tibor, de még Ganxsta Zolee is feltűnik a vásznon.