TÜZELŐÁLLÁS

Ko­kain, pia és meg­vert prosti: így mu­la­tott ho­tel­szo­bá­já­ban a vi­lág­sztár

Óri­ási bajba so­dorta magát a sport­vi­lág nagy alakja.
  • Szerző: vav

Jan Ullrich a frankfurti pszichiátriáról átkerült egy hesseni drogelvonó klinikára. Ráfér a terápia, miután élete mélypontjára jutva teljesen maga alá került. Csak a kezdet volt, hogy az egykori kerékpáros világsztár a rendőrségi fogdában töltött egy éjszakát, miután betört szomszédja, a színész Til Schweiger birtokára. Annál sokkal durvább következményekkel járhat az, amiket egy örömlány mesélt a légyottjukról.

EZT OLVASTAD MÁR?

A nigériai származású Brandy a Bildnek elárulta: az eredményei mellett doppingbotrányairól is hírhedt bringás péntek reggel három órára "kibérelte" a szolgálatait. Sofőrrel vitette a szállodájába, ahol egy testőr fizette ki a 600 eurót (195 ezer forint) a hölgyeménynek. Amikor Ullrich szobája felé közelített, éppen kilépett onnan egy kolleginája, majd meglátta a 44 éves sztárt...

A hotelszoba romokban állt, az egyik asztalon csomagokat láttam fehér porral. Kokainnak tűntek. A padlón használt óvszerek mellett két viszkisüveg hevert, a kuncsaft pedig meztelenül feküdt az ágyon, a kezében egy harmadikkal.

Miután Ullrich tiszteletlenül ordítozott vele, gumi nélküli szexet követelt a lánytól.

"Ezt megtagadtam, mire szitkozódni kezdett, és azt mondta: 'Kibéreltelek, te kurva! Add vissza a pénzem, te kurva!"

- kiabálta Ullrich, miközben áldozata több ütés után nagy nehezen kiszabadult, és a hotel halljából rendőrt hívtak.

Ullrich tagadja a prosti vádjait
Ullrich tagadja a prosti vádjait
Fotó: Twitter

A válása és gyermekei távolléte miatt összeomlott egykori sportoló tagadja az örömlány vádjait. Ullrich egy közeli barátja a lapnak elmondta: valóban összevitatkozott Brandyvel, de csak azért, mert a megbeszélt három óra helyett már másfél óra múltán menni akart. Állítólag arra hivatkozott, hogy a gyerekéhez kell sietnie.

Eközben a címlapon

"Jan elismerte, hogy meglökte, de ennél súlyosabb dolog nem történt. Ráadásul nem csak a nő, hanem Ullrich is hívta a rendőrséget, mert úgy érezte, átverték."