NÍNÓ

Be­val­lotta: román ka­mi­o­nos ölte meg a német ko­cogó nőt

Úgy tűnik, hogy végre meg­ol­dód­hat az az eset, ami ta­valy no­vem­ber ha­to­dika óta tartja láz­ban a német köz­vé­le­ményt. Akkor öltek meg ugyanis bru­tá­lis módon egy 27 éves ko­cogó nőt...
  • Szerző: WM

Szerdán kezdődött meg egy stuttgarti bíróságon annak a román kamionsofőrnek a pere, akit azzal gyanúsítanak, hogy tavaly november 6-án meggyilkolt a freiburgi erdő szélén egy kocogó nőt. Carolin G. esete több mint egy éven keresztül tartotta lázban a német közvéleményt. A német Bild című napilap szerdán délelőtt közölte, hogy a 40 éves Catalin C. beismerte a gyilkosság elkövetését. 

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Beismerem, hogy november 6-án én öltem meg, az általam korábbról nem ismert nőt. Nagyon sajnálom...

Nyilatkozott a férfi. A román kamionos elmondta, hogy nem szexuális indíttatásból ölte meg a nőt, állítása szerint egyszerűen részeg volt, és egy alkoholos üveggel ütötte le áldozatát.

A meggyilkolt Carolin G.
A meggyilkolt Carolin G.

Több gyilkossággal is vádolják

A román férfi akkor került a rendőrség látókörébe, amikor a gyilkosság helyszínén talált DNS-mintát sikerült beazonosítani. A német sajtó akkor közölte, hogy az a minta megegyezik egy, az ausztriai Kufsteinban elkövetett emberölés helyszínén rögzített mintával is. a kufsteini esetnél egy 20 éves fiatal nő volt szintén az áldozat.

Catalin C. ezzel az esettel kapcsolatban azonban nem kívánt nyilatkozni a német bíróságon, mint ahogy arról is mélyen hallgat, hogy egyes információk szerint korábban Romániában is megölt már egy 23 éves prostituáltat. 

Ez a cikk nem kommentelhető.