FÜLES

Ri­asz­tó­rend­szer­rel védi ott­ho­nát és csa­lád­ját Kóbor János!

Kor­szerű vé­delmi tech­no­ló­gi­á­val sze­relte fel ott­ho­nát! A Kos­suth-díjas éne­kes sze­retné meg­vé­deni ér­té­keit és csa­lád­ját!
  • Szerző: T.B.

Fényűző luxusban éli mindennapjait Kóbor János és családja. Medencével, óriási kerttel, elképesztő panorámával, kovácsolt vas kapuval, szobrokkal, és nem utolsó sorban hatalmas, impozáns belső térrel rendelkezik az Omega frontemberének türökhegyi otthona. Természetesen attól, hogy ilyen csodálatos környezetben él az énekes, még ugyanaz a szerény, kedves ember maradt, mint pályája kezdetén. Azonban vannak, akik csak a luxust látják mindebből...

"Szerencsére eddig még soha nem törtek be az otthonunkba. De az ördög nem alszik! Korszerű biztonsági rendszerrel szereltem fel a házat, a riasztó miatt védve vagyunk" - kezdte lapunknak Kóbor.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Fotó: TV2

"Nekem nincs műkincsgyűjteményem, és tulajdonképpen semmi olyan mozdítható, nagy értékű vagyontárgy nincs a lakásban, ami érdekelhetné az erre szakosodott betörőket. Mindenesetre megtettem azokat az intézkedéseket, melyek biztonságérzetet adnak a családomnak" - mondta a -nak a 73 éves művész.