FÜLES

El­árulta az öz­vegy: Ennyibe kerül Klapka György sír­köve!

Egyik csa­lád­tag sem haj­landó be­szélni a hó­na­pok óta zajló, kínos konflik­tus­ról! A fe­szült­ség azon­ban így is ta­pint­ható! Az öz­vegy ba­rát­nő­jén ke­resz­tül üzent a Ri­post ol­va­só­i­nak! Vajon bé­ké­ben nyu­god­hat végre az Arany­em­ber?
  • Szerző: P.D.

Legalább egy évet kell várni ahhoz, mire eléggé megsüllyed a föld, és sírkövet lehet állítani rá. Ez az oka annak, hogy még mindig csak egy fejfa jelzi a Farkasréti temetőben, hol nyugszik Klapka György. Mária, az Aranyember özvegye szívén viseli a sír sorsát, sosem hagyná, hogy szeretett férje méltatlan körülmények között nyugodjon.

Fotó: Keller Mátyás

Klapkáné a temetés óta visszavonult a nyilvánosságtól, még mindig nem tudta megemészteni a hatalmas veszteséget. Barátnőjét, Medveczky Ilonát azonban felhatalmazta arra, hogy néhány családi titkot eláruljon a -nak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Fotó: DFP

"Imádtam Gyurit, szeretettel emlékezek rá, nagyon jó kollégák és barátok voltunk. Hosszú évtizedek óta jó viszonyt ápolok a feleségével is. A temetés óta többször voltunk kint együtt a temetőben, gyakran viszem ki autóval Marit, aki lelkiismeretesen gondozza a sírt" – kezdte lapunknak az elismert táncművésznő, aki arról is tud, mikor lesz felállítva a sírkő.

Ha kíváncsi vagy a részletekre, a napilap keddi lapszámából mindent megtudhatsz!