SZTÁRDZSÚSZ

Fon­tos fel­hí­vást tett közzé Klapka György lánya

A le­gen­dás Vám­ház kör­úti üzlet, ha nem is tel­jes gőz­zel, de már üze­mel. Az üz­let­em­ber lánya min­den ügy­fe­let arra kér, men­je­nek az ér­té­ke­i­kért.
  • Szerző: Buster

Lassan ocsúdik a család az egy hete váratlanul elhunyt Klapka György halála után és lassan a híres zálogházban is visszatérnek a dolgok a korábbi mederbe.

Részlegesen, de nyitva vannak
Részlegesen, de nyitva vannak
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az üzletember legkisebb lánya a végrendelet ismertetéséig kézbe vette az üzletmenetet és fontos üzenete van azok számára, akik édesapjánál zálogosították el értékeiket.

Sandy kézbe vette az üzlet ügyeit
Sandy kézbe vette az üzlet ügyeit

"Édesapám nem véletlenül vett maga mellé az utóbbi években, és nem véletlenül tanított meg nekem mindent ezzel kapcsolatban. A végakaratát nem ismerjük, de mindent tiszteletben tartunk, amit életében mondott nekünk és most aszerint járunk el.Legkésőbb a temetésig kiderül, hogyan rendelkezett, addig pedig én kézben tartom az ügyeket itt a Klapka üzletházban. Vár rám néhány fontos döntés, de a zálogház már kinyitott.

Behozni egyelőre nem lehet semmit, de szeretnénk, ha mindenki visszakapná a nálunk hagyott értékeket, ezért a kiváltás már üzemel.

Szeretném minden ügyfelünket arra kérni, hogy ha csak tehetik, váltsák ki a tárgyaikat. Rohanni persze nem kell, hiszen minden biztonságban van”

- szögezte le Klapka Sandy, aki azt is elárulta, hogy az aranyüzlet egyelőre zárva tart, míg az antikvitásokkal való kereskedés már megindult.