SZTÁRDZSÚSZ

Ki­tá­lalt Klapka Den­nis, el­mondta, mit gon­dol a hú­gá­ról!

Az Arany­em­ber gyer­me­kei so­káig há­bo­rúz­tak egy­más­sal, a va­gyon egy­más ellen for­dí­totta őket.

Kibékült a testvéreivel Klapka Dennis! Klapka György legkisebb fia elásta a csatabárdot testvéreivel, akikkel édesapja halála óta rendkívül megromlott a viszonya.

Dennis mindig a család fekete bárányának számított, sokáig arról szóltak a hírek, hogy a mesés örökség ellenére egy bútorozatlan lakásban nyomorog.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Fotó: Korponai Tamás

Most azonban kibékült a húgával, Sandyvel, akiben tizenöt év után újra megbízik.

"Az elmúlt egy év minden korábbinál nehezebb volt. Apánk elvesztése nagy port kavart, az öröksége körüli civakodás pedig mindenkinek sok fejfájást okozott. Rengeteg vita és nézeteltérés volt köztünk, de ezeket igyekezünk mihamarabb rendezni, hiszen a veszekedés nem vezet sehova.

A saját véleményhez való ragaszkodásnál többet ér a családi összetartás, és az elmúlt hetekben arra is rájöttem, hogy a pénz önmagában nem boldogít.

Egyszer élünk, és a szeretteinket nem válogathatjuk meg, így a megoldást csak a béke jelentheti. Hosszú idő után először beszéltem őszintén az érzéseimről Sandynek, aki meglepően nyíltszívű és együttérző volt velem. Sokszor éreztem, hogy magányos vagyok, de a testvérem most biztosított arról, hogy szükség esetén ő itt van nekem. Tizenöt év után újra tudok bízni benne" - mondta el a Lokálnak Dennis, akinek szavait húga is osztotta.

"Dennisszel mindössze két év van köztünk, így jól megértjük egymást. Kölcsönös a bizalom, most mindketten számíthatunk a másikra" – nyilatkozta a Lokálnak röviden az Aranyasszony.

Eközben a címlapon
Sandy támogatja a bátyját.
Sandy támogatja a bátyját.
Fotó: Sulyok László

A férfi úgy érzi, húga mindenben segít neki, akárcsak a Németországban élő testvérei. Elismeri húga erőfeszítéseit, szerinte Sandy láthatóan nagyon igyekszik, hogy működjön az édesapjuk által rájuk hagyott vállalkozás.

"Konkrétan azért küzd nap mint nap, hogy tovább tudjon működni a vállalkozás, és emellett még rám sem sajnálja az idejét, pedig abból nagyon kevés van neki" - fogalmazott a férfi.

Bár Dennis gyermekkora nem volt felhőtlen, hiszen nem érezte a szülei szeretetét, most igyekszik felnőttként a lehető legjobb kapcsolatban maradni a szeretteivel.