BIZARR

Kiverte a biztosítékot a hatalmas hímtag a hadseregnél

Óriási botrány kerekedett: egy parancsnokot kirúgtak, még folyik a vizsgálat. A civilek jót röhögtek a helyzeten, de a hadseregben kőkemény szabályok vannak...
  • Szerző: jd

Megdöbbentő ok miatt rúgták ki az amerikai hadsereg repülőszázadának parancsnokát: a B-52-es egység vezetője mindössze egy tréfát eresztett el egy bevetésen, amit a pilóták ugyan imádtak, de a parancsnok felettesei már egyáltalán nem mulattak ilyen jól.

A dél-dakotai légierőbázis parancsnoka, Paul Goossen ugyanis egy bevetés alkalmával a pilótákat tájékoztató térképrendszerre az útvonalakat pénisz alakban rajzolta fel – ráadásul nem is egyet. Az alakzatok mindenki képernyőjén megjelentek, a pilóták nagyon jót szórakoztak a viccen, és maguk is hasonlóképpen adták meg a koordinátákat. Csakhogy a dolog a parancsnok feletteseinek a tudomására jutott, és vizsgálatot indítottak az ügyben. Az eljárás során Paul Goossen parancsnokot felmentették a szolgálat alól, arra hivatkozva, hogy képtelen volt professzionális munkakörnyezetet biztosítani az adott bevetés alkalmával, így elvesztették vele szemben a  bizalmat.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?