BOZÓT

Ki­ván­do­rol Ame­ri­kába Si­micska

Tel­jes mé­dia­bi­ro­dalma el­adá­sá­ról tár­gyal, mi­u­tán ál­lí­tó­lag rá­jött, hogy úgy­sem nyer­het a Job­bik ta­vas­szal. Si­micska cégei mil­li­ár­dos vesz­te­sé­get ter­mel­nek.

Az origo információi szerint, egy belvárosi kávézóban tárgyalt egy amerikai közvetítővel teljes médiabirodalma eladásáról Simicska Lajos unokaöccse, Nagy Ajtony Csaba ügyvéd. A lap úgy tudja, Simicska azután döntött médiabirodalma eladásáról, hogy

a Jobbik a plakátkampány ellenére nemhogy erősödött, hanem gyengült,

Vona Gábor pedig képtelen úrrá lenni a párton belüli válságon. Simicska ismerősei körében egyre gyakrabban hangoztatja, hogy nem lehet megnyerni a választásokat, és hogy azok után kiköltözik Amerikába.

Az üzletember állítólag próbálta elérni, hogy veszprémi házában történjenek a tárgyalások, de az amerikai befektető erre nem volt hajlandó, így végül a Parlamenthez közeli Egoist kávézóban folytak a megbeszélések.

Simicska birodalma a hírek szerint már milliárdos veszteséget termel, a Magyar Nemzetet kiadó Kft. a Magyar Narancs gyűjtése szerint 2016-ban összesen 762 milliós, a Hír TV pedig 771 milliós veszteséget mutatott fel.