MELÓ

Ki­váló le­he­tő­ség: szál­lás, kaja, uta­zás és némi zseb­pénz az EU kon­tó­jára!

Az Eu­ró­pai Ön­kén­tes Szol­gá­lat fi­zeti a szál­lást, az uta­zást, az ét­ke­zést, és még némi zseb­pénzt is ad. Ez nem egy pénz­szóró uta­zási szol­gál­ta­tás, hanem be­fek­te­tés az em­be­rekbe.
címkék:
  • Szerző: T.D.

Az EU diákokat érintő Erasmus programjához hasonlatosan, mellyel fél évig ingyen lehet tanulni külföldön, az Erasmus Plusszal most úgy mehetünk dolgozni idegen országba, hogy minden ingyen van, sőt még zsebpénzt is kapunk.

"17 és 30 éves kor között bárki előtt nyitva áll a lehetőség."
Itt a lehetőség, élj vele (Fotó: thinkstock.com)
Itt a lehetőség, élj vele (Fotó: thinkstock.com)

Sok résztvevőnek ez az első munkatapasztalata, és amellett, hogy a szakmájukban dolgozhatnak, még nyelvet és kultúrát is tanulnak.

"Szállás, kaja, utazás és zsebpénz az EU kontójára."

A fiataloknak a kaland és a tapasztalat mellett azért éri még meg, mert a program lejárta után javul a helyzetük a munkaerőpiacon. A munkaadók kétharmada szívesebben vesz fel olyan pályázókat, akik már külföldön is kipróbálták magukat. Az ilyen emberek általában önállóbbak, határozottabbak, és ezért sokszor több tízezer forinttal magasabb bért is megkapnak, mint nem világlátott társaik.

A munkák önkéntesek, az adatbázisban rengeteg lehetőség közül lehet válogatni a kulturális programszervezőtől kezdve a környezetvédelmi projektmunkatárson át a gondozói feladatokig. Jelentkezz időben, mert sok a pályázó!

címkék: