INSIDER

Ki­tört a bot­rány, mez­te­len képet kért jobb je­gyért a pesti tanár

Jobb je­gye­kért cse­rébe mez­te­len ké­pe­ket kért a di­ák­já­tól egy Pi­lis­vö­rös­vá­ron ta­nító ma­tek­ta­nár - tudta meg a Ri­post. In­for­má­ci­ó­ink sze­rint a férfi több­ször is sze­xu­á­li­san kö­ze­le­dett a fiú ta­nít­vá­nyá­hoz. A fiú az is­kola ve­ze­té­sé­hez és a szü­le­i­hez for­dult, akik azon­nal lép­tek.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Csendes, jó hírű iskola az a pilisvörösvári gimnázium, ahol a fegyelem és a szabályok betartása fontos, a diákok minőségi oktatásban és színvonalas nevelésben részesülnek, a szülők bizalommal engedik ide gyermekeiket.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Annál kínosabb volt, amikor kiderült, hogy az iskolában nemrégen tanító matematika tanár szexuálisan közeledett az egyik diákjához.A szülők először azt hitték, csak gonosz pletyka, miszerint az egyik tanár meg akarta rontani a diákját, de aztán kiderült, hogy a hír igaz.

A -nak egy aggódó anyuka mesélte el a történteket, helyeselve, hogy az iskola rögtön kör-e-mailben adott tájékoztatást arról, hogy az új matektanár távozik, és nem a szakmai munkájával volt gond.

Kíváncsi vagy, hogy mit tett a tanár, diákjával? Az is érdekel, hogy a szülők mit meséltek és a diákok hogyan viszonyulnak az esethez? Akkor keresd a csütörtöki Ripost napilapot az újságárusoknál!

címkék: