FÜLES

Bot­rány: Kol­lé­gája fe­le­sé­gét zak­latta a ma­gyar szár­ma­zású sztár­ze­nész

Gene Sim­monst ál­lí­tó­lag több nő is fel­je­len­tette zak­la­tás miatt. Még a ban­da­társa fe­le­sé­gét sem kí­mélte.
  • Szerző: Ripost

Súlyos vádak érték a legendás KISS zenekar basszusgitárosát, a magyar származású Gene Simmonst. A 69 éves zenészt egykori csapattársa, Ace Frehley vádolta meg, hogy fogdosta a feleségét.

Gene Simmons
Gene Simmons
EZEKET OLVASTAD MÁR?

A két zenész a KISS eredeti felállásában zenélt együtt. Egy interjújában Simmonst azt nyilatkozta, háromszor is kirúgták Frehley-t a csapatból, mert drogozott, keményen ivott és szörnyen viselkedett.

Több se kellett a basszusgitárosnak, keresetlen szavakkal vágott vissza a Facebookon. "Gene, rossz a memóriád! Sosem rúgtak ki a KISS-ből, kétszer (és nem 3-szor) önszántamból hagytam el a bandát. Azért, mert lehetetlen volt veled és Paullal együtt dolgozni, mivel fegyelmezetlenek, megbízhatatlanok voltatok".

Ace Frehley
Ace Frehley
Fotó: AFP

Ennyivel nem érte azonban be, nem tett lakatot a szájára Frehley.

"Még mindig egy igazi s*ggfej vagy, szexfüggő, akit már számtalan nő beperelt zaklatás miatt, te meg igyekszel mindent a szőnyeg alá söpörni. A hab az volt a tortán, amikor az én feleségemet kezdted el molesztálni, ajánlatokat tettél neki.Fel akart jelenteni téged. Én kértem, ne tegye meg".

Frehley kirohanását azzal zárta, hogy felvette a kesztyűt, és komolyan úgy gondolja, végleg pontot kell tenni a KISS történetének végére.

Eközben a címlapon

Gene Simmonst egyébként legutóbb decemberben perelte be szexuális zaklatásért egy alkalmazottja.