FÜLES

Ki­tá­lalt Meg­han test­vére, sze­rinte ha­zug­ság a her­cegné élete

Sa­mantha nem elő­ször kelt ki a her­cegné ellen. Még min­dig na­gyon ha­rag­szik test­vé­rére, ezért min­dent el­árult.
  • Szerző: Ripost

A napokban szárnyra kapott egy pletyka Meghan Markle állítólagos barátnőitől: öt, neve elhallgatását kérő barátja azt nyilatkozta, hogy a hercegné megpróbált kapcsolatba lépniaz édesapjával, és arra kérte, hogy ne állítsa be rossz embernek a sajtóban. A hercegné testvére, Samantha azonban kiakadt a nyilatkozatokon.

Forrás: Adrian Dennis/AFP
Forrás: Adrian Dennis/AFP

Meghan barátai azt mondták, mindenkinek békén kellene hagynia a hercegnét, hogy ne okozzanak neki és a babájának érzelmi traumát - írja a Daily Mail. Ő egyébként mindig csendben tűri a pletykákat és mindenkivel jó kapcsolatot ápol - csakhogy ezek a kijelentések Samantha szerint hazugságok, amelyek csak jobb színben akarják feltüntetni Meghant.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Samatha azt állítja, üzenetekkel tudja bizonyítani, hogy neki van igaza, és a "PR-csapat hiába próbálkozik".  Szerinte mivel Meghan elég gazdag, azt hiszi, hogy képes befolyásolni a közvéleményt, de ő úgy látja, testvére egyszerűen beteg, és a kór neve "azt-hiszem-hogy-mindenkinél-jobb-vagyok".

Samantha a banános incidenst sem hagyta szó nélkül.Meghan ugyanis gyümölcsökre írt kedves üzenetekkel szerette volna feldobni a szexmunkásoknak szánt ajándékcsomagokat. Nővére ezt nyilatkozta az esetről: "A banános esetről annyit, hogy szerintem a kihasznált szexmunkások jobban örültek volna egy kis pénznek."

Ami pedig igazán fájt neki az az, hogy Meghan idegen szexmunkásoknak olyanokat üzen, hogy "erős vagy, különleges vagy, bátor vagy", de a saját apjának mégsem képes leírni ezeket.