FÜLES

Ki­tá­lalt küz­del­mé­ről a meg­csalt Po­lyák Lilla

Mun­ka­te­rá­piát al­kal­maz a vá­ló­fél­ben lévő szí­nésznő, aki min­den ere­jét össze­szedte, és egy per­cig sem haj­landó csüg­gedni meg­rom­lott há­zas­sága miatt.
  • Szerző: B.M.

15 év házasság után hatalmas pofont kapott az élettől Polyák Lilla. Az a hír járja, hogy az Operettszínház gyönyörű színésznőjét egy másik kolléganőjére cserélte le Homonnay Zsolt. A házaspár a közösségi oldalon jelentette be válását, a botrány óta először a Hot! magazinnak szólalt meg Lilla.

"Minden segítséget megpróbáltam igénybe venni, amiről úgy éreztem, hogy jót tehet: pránanadiztam és kineziológusnál jártam. 'Hisztérikus' heteket élek. Előfordul, hogy dupla előadásban játszom, és a Marie Antoinette olvasópróbái is javában zajlanak. Sokat fejlődött a személyiségem, és már nem olyan nehéz" - kezdte a lapnak a színésznő, aki nem hibáztatja magát a történtek miatt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Magamra fókuszálok, és azzal foglalkozom, hogy tiszta lelkiismerettel tudjak tükörbe nézni. A múltat pedig el kell tudni engedni.

A nagy pofont megkaptam, hiszen nem titok, hogy erre azért nem számítottam. Viszont büszke vagyok, hogy a történtek ellenére sem érzem magam gyengének és elesettnek.

Az édesanyám és a testvérem mindenben mellettem állnak" - árulta el a kicsit sem megtört Polyák.