FÜLES

Ki­tá­lalt a szín­ház Gesz­tesi Ká­roly kínos tit­ká­ról!

Egyre za­va­ro­sabb a bot­rány a szí­nész körül! Már Iz­ra­el­ből is meg­erő­sí­tet­ték: nem tud­nak a Gesz­tesi által ki­fe­cse­gett meg­egye­zés­ről.
  • Szerző: T.B.

Mostanában egyre kínosabb helyzetekbe kerül a művész, aki a hot! magazinnak állította még januárban az alábbiakat. "Bár nap mint nap tapasztalom, hogy itthon valamiért imádnak az emberek, lehet, hogy hamarosan elhagyom Magyarországot. Kaptam egy szerződést, amit ha aláírok, egy évre Izraelbe utazom" - mondta a lapnak.

Később a Borsnak is megerősítette tervét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Egy munkafelkérés kapcsán jött szóba Izrael, intendánsnak hívtak egy hatvanállomásos színdarabba. Még nem válaszoltam, a hónap végéig van időm átgondolni, mit szeretnék

- tette hozzá. Még arról is mesélt, hogy kollégája, Száraz Dénest, aki egyébként jó barátja, szintén vele tart az útra. Ezt a Jóban Rosszban egykori sztárja azonnal cáfolta is.

Legutóbb Gesztesi Károly már azt állította, csak viccelt, esze ágában sincs elköltözni, de most tovább növelte a káoszt: a napokban fiaival Izraelbe utazott.

Az izraeli nemzeti színház, a Habima azonban nem tud olyan megállapodásról, mely köztük és a színész között köttetett volna. A sajtóosztály a Bors kérdésére elmondta: Ruth Tonn az intendánsuk, nem Gesztesi.

Eközben a címlapon