KOMPOST

Kiszivárogtak a kínai űrszonda döbbenetes fotói a holdbéli romokról

A hírhedt kutató ismét beletenyerelt valamibe. Alighogy megírta és közzétette legújabb cikkét a nemrég kiszivárogtatott, döbbenetes kínai mûholdas fotókról, azt érdekes módon a Google blokkolni kezdte, így senki sem olvashatta. A cikk természetesen másodszor már átment a szûrőn, nehogy egyértelmû legyen a szándékos tiltás.
címkék:
  • Szerző: P. B.

Scott C. Waring belefutott egy érdekes videóba, amelyen a kínai Chang'e-2 holdszonda fotóit szivárogtatta ki egy névtelenségbe burkolózó forrás. Nem akarunk tippeket adni, de alighanem a kínaiak is tisztában vannak vele, hogy a tégla minden bizonnyal az űrprogramjukban dolgozik, mivel simán hozzáfért az eddig eltitkolt képekhez. Waring szerint ebben a témában igen kevés a kínai hamisítvány, szemben az amerikaiakkal, így hitelesnek tekinti a fotókat.

A felvételeken tisztán kivehető, hogy a Hold egyik kráterében mesterséges alakzatok, vagyis építmények rejtőznek. A szabályos élek és a sarkok mennyisége nem lehet a véletlen műve. Az UFO-kutató szerint a kínaiak már régen tisztában vannak azzal, hogy égi kísérőnkön bázisokat építettek a földönkívüliek. (Nem véletlen, hogy annyi rádiótávcső keresi az idegenektől érkező jeleket.) Szerinte ezt az amerikaiak is tudják már évtizedek óta, és a NASA azért bombázta titokban a Hold egyes területeit, hogy elpusztítsa ezeket az ősi építményeket.

A döbbenetes felvételeket ide kattintva nézheted meg!

A névtelen forrás azt állítja, hogy "Kína hamarosan közzéteszi a Chang'e-2 hold orbiter által készített nagy felbontású fotókat és a NASA-nak csalás és árulás miatt kell majd felelnie." Ha mindez igaz, akkor egy új korszak kezdődik, és remélhetőleg még ennél is több, eddig rejtegetett felfedezés fog napvilágra kerülni.

Kíváncsian várjuk a fejleményeket, és reméljük nem csak egy újabb szenzációhajhász összeesküvés-elméletről van szó...

Forrás: ufosightingsdaily.com

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?