NAPI UFÓ

Ki­szi­vá­rog­tak a kínai űr­szonda döb­be­ne­tes fotói a hold­béli ro­mok­ról

A hír­hedt ku­tató ismét be­le­te­nye­relt va­la­mibe. Alig­hogy meg­írta és köz­zé­tette leg­újabb cik­két a nem­rég ki­szi­vá­rog­ta­tott, döb­be­ne­tes kínai mű­hol­das fo­tók­ról, azt ér­de­kes módon a Go­ogle blok­kolni kezdte, így senki sem ol­vas­hatta. A cikk ter­mé­sze­te­sen má­sod­szor már át­ment a szű­rőn, ne­hogy egy­ér­telmű le­gyen a szán­dé­kos til­tás.
  • Szerző: P. B.

Scott C. Waring belefutott egy érdekes videóba, amelyen a kínai Chang'e-2 holdszonda fotóit szivárogtatta ki egy névtelenségbe burkolózó forrás. Nem akarunk tippeket adni, de alighanem a kínaiak is tisztában vannak vele, hogy a tégla minden bizonnyal az űrprogramjukban dolgozik, mivel simán hozzáfért az eddig eltitkolt képekhez. Waring szerint ebben a témában igen kevés a kínai hamisítvány, szemben az amerikaiakkal, így hitelesnek tekinti a fotókat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A felvételeken tisztán kivehető, hogy a Hold egyik kráterében mesterséges alakzatok, vagyis építmények rejtőznek. A szabályos élek és a sarkok mennyisége nem lehet a véletlen műve. Az UFO-kutató szerint a kínaiak már régen tisztában vannak azzal, hogy égi kísérőnkön bázisokat építettek a földönkívüliek. (Nem véletlen, hogy annyi rádiótávcső keresi az idegenektől érkező jeleket.) Szerinte ezt az amerikaiak is tudják már évtizedek óta, és a NASA azért bombázta titokban a Hold egyes területeit, hogy elpusztítsa ezeket az ősi építményeket.

A döbbenetes felvételeket ide kattintva nézheted meg!

A névtelen forrás azt állítja, hogy "Kína hamarosan közzéteszi a Chang'e-2 hold orbiter által készített nagy felbontású fotókat és a NASA-nak csalás és árulás miatt kell majd felelnie." Ha mindez igaz, akkor egy új korszak kezdődik, és remélhetőleg még ennél is több, eddig rejtegetett felfedezés fog napvilágra kerülni.

Kíváncsian várjuk a fejleményeket, és reméljük nem csak egy újabb szenzációhajhász összeesküvés-elméletről van szó...

Forrás: ufosightingsdaily.com

Eközben a címlapon