HŰHA

Ki­szi­vár­gott a hír, a volt RTL-sztár ka­mukli­ni­ká­ján köt­het ki Cur­tis?

A rap­per sze­ret­tei fel­ke­res­ték a volt té­vést, hogy a ze­nész spi­ri­tu­á­lis úton gyó­gyul­has­son meg.
  • Szerző: Ripost
Fotó: Markovics Gábor

Curtis szerettei felkeresték Koholák Alexáékat, hogy spirituális úton segítsenek megszabadítani a rappert a drogproblémáitól.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Sokan kételkednek az egykori RTL-sztár és férje, Farkas Balázs vezette spirituális lélekgyógyító központ munkájában – amelyet a Ripost leplezett le. Ennek ellenére még mindig sokan hisznek a kamuklinika tevékenységében – legalábbis ezt állítja a volt tévés. A Borsnak mondta azt, hogy még a drogproblémákkal küzdő rapper, Curtis egyik családtagja is tőlük kért se­gítséget.

„Jött nemrég egy megkeresés Curtisék részéről, hogy tudnánk-e neki segíteni a függőségében. Természetesen igent mondtunk. De ez nem ilyen egyszerű, ugyanis nem a szeretteinek, hanem neki kell megtennie felénk az első lépést, és jelentkeznie nálunk. Mi csak az ő kérésére végezhetünk rajta beavatást, csak az ő akaratára futtathatunk rajta gyógyprogramot. Nem elég a környezete kérése, neki is tudnia kell erről” – mondta Koholák, aki nem árulta el, ki kereste őket, de nem is cáfolta, hogy Curtis menyasszonya volt az.

A rapper csinos barátnője és Koholák ugyanis több hónapon keresztül, minden pénteken találkozott a Csak show és más semmi forgatásain, hiszen Koholák és Curtis is a műsor szereplői voltak, párjaik pedig mindig elkísérték őket a TV2 stúdiójába.

Curtis a napokban a Facebookon közzétett állítása szerint egy egyelőre meg nem nevezett rehabilitációs intézetbe vonult, nem kizárt, hogy utána spirituális úton is folytatni akarja a gyógyulást.