KÜLFÖLD

Kis­lá­nyok intim test­ré­szeit ta­po­gatta a pa­kisz­táni mig­ráns

Az is lehet, hogy töb­bek­kel is ezt tette, mert a rend­őr­ség sok be­je­len­tést ka­pott. Az igazi meg­le­pe­tés a le­tar­tóz­ta­tása után kö­vet­ke­zett.
  • Szerző: SZM

Egy 11 és egy 13 éves kislány “szexuális bántalmazása” miatt, a múlt héten letartóztattak egy pakisztáni migránst a Rómától északra fekvő Viterbo városában. Az egyik kislány olasz, a másik az Unión belül született.

Akkor támadt rájuk a férfi, amikor egyedül voltak és az intim testrészeiken tapogatta. A rendőrségi vizsgálatok azután kezdődtek, amikor a városban több szülő is hasonló esetekre panaszkodott. A két kiskorú a körözési kép alapján felismerte a pakisztáni férfit.

Az igazi meglepetés akkor érte a hatóságokat, amikor a bevándorló letartóztatása után kiderült, hogy 2017 áprilisában „homoszexuálisként” kapott védelmet az olasz államtól.

Az persze tény, hogy ha Pakisztánban kiderül valakiről, hogy homoszexuális, akkor a bíróság 100 korbácsütésre, vagy akár kövezés általi halálra is ítélheti– attól függően, hogy az illető házas-e vagy sem, de mint ismert, ezzel rengetegen visszaéltek már Európában, azaz, hazudtak a szexualitásukról.

.