KÜLFÖLD

Kislányok intim testrészeit tapogatta a pakisztáni migráns

Az is lehet, hogy többekkel is ezt tette, mert a rendőrség sok bejelentést kapott. Az igazi meglepetés a letartóztatása után következett.
  • Szerző: SZM

Egy 11 és egy 13 éves kislány “szexuális bántalmazása” miatt, a múlt héten letartóztattak egy pakisztáni migránst a Rómától északra fekvő Viterbo városában. Az egyik kislány olasz, a másik az Unión belül született.

Akkor támadt rájuk a férfi, amikor egyedül voltak és az intim testrészeiken tapogatta. A rendőrségi vizsgálatok azután kezdődtek, amikor a városban több szülő is hasonló esetekre panaszkodott. A két kiskorú a körözési kép alapján felismerte a pakisztáni férfit.

Az igazi meglepetés akkor érte a hatóságokat, amikor a bevándorló letartóztatása után kiderült, hogy 2017 áprilisában „homoszexuálisként” kapott védelmet az olasz államtól.

Az persze tény, hogy ha Pakisztánban kiderül valakiről, hogy homoszexuális, akkor a bíróság 100 korbácsütésre, vagy akár kövezés általi halálra is ítélheti – attól függően, hogy az illető házas-e vagy sem, de mint ismert, ezzel rengetegen visszaéltek már Európában, azaz, hazudtak a szexualitásukról.

.