LEGFRISSEBB

Kis für­dőbe ha­tal­mas öt­le­tek: Hasz­nálj ki min­den apró zugot!

A leg­ki­sebb für­dő­szo­bá­kat is be lehet prak­ti­ku­san ren­dezni. Né­hány remek tipp és min­den hol­mi­nak lesz helye, a für­dőd pedig tip-top lesz!

Te is mindig úgy érzed, hogy a fürdőszobádban nincs elég hely? Valószínűleg tényleg így is van, a lakásokban gyakran kisebb a fürdő, mint amekkorára szükség lenne. De nincs veszve minden! Mutatunk néhány hasznos trükköt, hogy könnyedén elpakolhasd el a holmijaidat. Érdemes minden kis felületet kihasználni, és élni olyan lehetőségekkel, amiktől tágasabbnak érzed az amúgy szűk teret.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

1. Rakd magasra!

Fotó: Pinterest

Ha csak egy mosógépnyi helyed van, emeld meg a masinát. Elférhet alatta egy szekrényke, ami nemcsak a szennyest, de a tisztítószereket is benyelheti. Mindenképp stabil megoldásra törekedj, nehogy  centrifugálás közben kiugorjon a mosógép.

2. Okosan pakolj!

Fotó: Pinterest

Egyszerű polcokkal rengeteg új helyet tudsz kialakítani. Ebben a "létra" polcban a legjobb, hogy bármikor átrakhatod máshová.

3. Akaszd fel

Fotó: Pinterest

A tubusokat csíptesd fel és máris felszabadul el polc, ahová mást is tudsz tenni.

4. Használj ki minden helyet!

Fotó: Pinterest

A mosdó alatti szekrénybe szerelj fel egy rudat, és akaszd fel rá a gyakran használt tisztítószereket. Így mindig kéznél lesznek.

Eközben a címlapon

5. Polcot mindenhova!

Fotó: Pinterest

Építsd be a "holttereket". A legkisebb helyre is tégy polcot és rengeteg mindent el tudsz pakolni.

6. Mágnest a fémtárgyaknak!

Fotó: Pinterest

Mágneses csíkot felragasztva könnyen meg fogsz találni miden fémtárgyat.

7. Szereld a falra!

Fotó: Pinterest

Falra szerelt tárolók rengeteg helyet felszabadítanak. A kisebb dolgokat érdemes ezekbe tenni, és azonnal kéznél lesznek.

8. Használj praktikus tárolókat!

Fotó: Pinterest

A zuhanyfüggöny tartójára akasztható tárolóval két dolgot tudsz használni egyszerre. Ha olyan dolgokat teszel ide, ami a zuhanyzáshozszükséges, elég csak kinyúlnod érte, máris kéznél lesz.