SZTÁRDZSÚSZ

Ez kínos, rö­hö­gés­ben tört ki a kö­zön­ség a sztár mez­te­len je­le­nete miatt

A 38 éves szí­nész tel­je­sen ki van akadva, hogy a férfiak nem mu­tat­hat­ják meg ma­gu­kat tel­jes va­ló­juk­ban, mert utána min­denki csak egy do­log­ról be­szél.
  • Szerző: Ripost

A 38 éves szívtipró színész, Chris Pine elárulta egy interjúban, hogy új filmjének meztelen jelenetei alatt a közönség kinevette. Pine a legendás skót harcost, Robert, a Bruce-t, vagyis Skócia első királyát alakítja az Outlaw King című moziban – egy jelenetben pedig anyaszült meztelenül áll a kamerák előtt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Pine a Mirrornak beszélt arról, hogy meztelensége ellopta a show-t, amikor a filmet bemutatták a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon.

„Az emberek úgy kuncogtak a péniszemen, mintha kisiskolások lettek volna” – számolt be a főszereplő. Szerinte azonban nincs rendben, hogy még a 13 évesek is megnézhetnek olyan filmeket, amikben emberek fejét vágják le, ám ha szexjelenetről van szó, mindenki vihogni kezd.

Az említett jelenetben Róbert király kiemelkedik egy tóból, miután megkapta a skót koronát egy középkori szertartás közben I. Edward angol királytól, eközben nem visel semmit.

A képkockák miatt zúgolódás támadt a közönségben, de Pine szerint kettős mérce van érvényben, hiszen a női meztelenséget szinte észre sem vesszük a vásznon. A Star Trek-ből is ismert színész elmondta, hogy szerinte fontos volt Róbert királyt állati valójában is ábrázolni, ehhez pedig meztelennek kellett lennie. Arról viszont senki sem beszél, hogy Florence Pugh is meztelenkedik a filmben:

Az emberek a péniszemről akarnak beszélni, mint amikor a tinédzserek üvegezést játszanak. Florenctől elvárás, hogy ilyet tegyen, mert ő nő, tőlem pedig nem várják, csak mert férfi vagyok?