LELKIZŐ

Kirobbanó formában a magyar színész: elárulta, mit reggelizik

Életmódváltásának köszönhetően Gesztesi Károly jobban érzi magát a bőrében, mint valaha...
  • Szerző: Ripost

„Mindig is odafigyeltem az étkezésre és a sportra. Van, hogy hajnal háromkor keveredek haza egy előadásról, de akkor is megyek reggel edzeni, mostanában főleg Dávid fiammal. Ilyenkor több tonnát mozgatunk meg, ami nem kevés” – kezdte Gesztesi Károly.Edzés előtt müzlit eszem, utána gyümölcsöt vagy sajtot, valamint sok folyadékot iszom, ebédre pedig valami könnyűt kívánok. Ha dolgozom, a vacsorára is odafigyelek, viszont ha pihenőidő van, akkor engedékenyebb vagyok, ilyenkor egy jó étteremben megeszek akár egy kétszemélyes tálnyi ételt is.

Ez a sportos életmód bizony nemcsak edzéssel és helyes étkezéssel jár, mentálisan is megváltozott a színész élete az elmúlt időszakban.

„Voltam én az ország legjobb papája, de tivornyázó színésze is, mindig a végletek emberének tartottak, ám a családom és a hozzám közel állók tudják, hogy teljesen átlagosnak mondható, emberi életet élek. A munkáimat mindig komolyan vettem, ezért is kell, hogy jó kondiban legyek testileg és lelkileg” – szögezte le a Blikknek. „A nagyobb bulik, összejövetelek már nincsenek a listámon. Ám nem bánom! Felesleges dolgokra már nem szánok időt.”

Bár a művész most egyik legjobb időszakát éli, néhány éve padlón volt.

„Igen, volt egy rossz időszak az életemben, de sikerült kijönnöm belőle. Tudom, hogy nem véletlenül és nem hiába voltam olyan mélyen. De most jó minden, ez köszönhető az istenhitemnek, valamint a magamban való hitemnek, ami valójában ugyanaz” – összegezte Gesztesi.