SIKK

Ki­rály­kék na­gyi­bu­gyi: Meg­han Markle vil­lan­tá­sá­tól szí­vük­höz kap­tak a férfiak

Szö­gez­zük le gyor­san, hogy Er­zsé­bet ki­rálynő is kap­kod­hatta a le­ve­gőt öt­órai teája köz­ben. Ilyen me­rész, bu­gyi­mu­to­gató öl­tö­zé­ket még soha senki nem en­ge­dett meg ma­gá­nak a brit ki­rá­lyi ház­ban!

A sussexi hercegi pár meglehetősen hosszú, 16 napos egzotikus útjának utolsó állomása – nevezetesen Új-Zéland fővárosa, Oakland – vélhetően új fejezetet nyit a brit monarchia történetében. A királyi családhoz köthető udvari etikett öltözködési stílusát és kötelmeit illetően mindenképp!

Fotó: AFP
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az történt ugyanis, Harry herceg felesége, a várandós Meghan Markle olyan áttetsző szoknyában jelent meg az őket ünneplő tömeg előtt, mely csak épp egy picivel mutat kevesebbet meg abból, ami alatta lapul, mint egy profi röntgen készülék! A kisbabát váró hercegné egyszerű, de rendkívül elegáns királykék szettet viselt. Rakott jellegű szoknyájában azonban volt egy stíluscsavar: ugyanis minden második, hosszában lefelé futó rész teljesen áttetsző anyagból készült, és gyakorlatilag mindent megmutatott alsóneműjéből. Így pontosan lehet tudni, hogy konzervatív fazonú, majdnem száras selyembugyit viselt - a szakirodalom egyébként francia bugyinak hívja ezt a fazont. (Ami nyilván megérdemelne egy másik misét...)

A döbbenetes jelenetet ráadásul lefotózták!

A minimum provokatívnak minősíthető képeket itt nézheted meg: KATTINTS!