FÜLES

Meg­ál­modta kö­zelgő es­kü­vő­jét Ki­rály Vik­tor

A fi­a­tal éne­kes ugyan nem akart be­szélni ko­moly szán­dé­ká­ról, de a fel­vé­te­len el­szólta magát. Már ál­mo­dott is a bu­da­pesti lag­zi­ról.
  • Szerző: Buster

Király Viktorról kevesen gondolnánk, hogy alapvetően félénkké válik, ha olyan lány kerül az útjába, akinek nem tud ellenállni.

Fotó: Markovics Gábor

Hét hónappal ezelőtt a pesti éjszakában is az italtól felbátorodva lépett oda Anitához, hogy aztán egy igazán vicces félreértés után másnap Kecskemétre autózzon hozzá. Viktor a vasárnap este adásba kerülő utolsó Esti Frizbi felvételén mesélt először komoly szándékairól.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Fotó: Szabolcs László

"Bátran ki merem jelenteni, hogy komoly kapcsolatban élünk Anitával. Nemrégiben össze is költöztünk. Tényleg gyorsan mentek a dolgok, de kérdés sem volt, hogy merre tartunk. Én nem vagyok semmi jónak az elrontója, mindenben benne vagyok."

Sőt, azt is elárulhatom, egyre többször felmerül valamilyen formában az esküvő bennem.

"Nem titok, már beszéltünk is róla. Egyébként pont onnan sejtem, hogy ő az igazi, mert nemrég megálmodtam az esküvőnket. Ráadásul Budapesten volt…”

- mesélte Hajdú Péternek az énekes, aki bevallotta, első látásra beleszeretett a fiatal lányba.  Hogy mit művelt az énekes, aznap éjjel, amikor először pillantotta meg Anitát, az kiderül a napilap pénteki számából.