SZTÁRDZSÚSZ

Fel­adta magát a rend­őr­sé­gen Ki­rály L. Norbi, ez vár rá

Az éne­kes be­is­merte, hogy hi­bá­zott. Min­dent meg­tesz annak ér­de­ké­ben, hogy hely­re­hozza a tör­tén­te­ket.
  • Szerző: bdf

Tartási kötelezettség elmulasztása miatt bírósági elfogatóparancsot adtak ki Király L. Norbi ellen. Az énekes végül feladta magát a rendőrségen. Menedzsere, Mihalcsek Noémi a -nak elmondta, Norbi beismerte, hogy hibázott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Norbi feladta magát a rendőrségen. Jelezte, hogy nem tűnt el

– kezdte a -nak az énekes menedzsere, aki hozzátette, Norbi és volt felesége, Niki hamarosan a bíróság előtt néz farkasszemet egymással. „Norbi nem bujkál, beismeri, hogy mulasztott, és nyitott arra, hogy megoldja a konfliktushelyzetet, és rendezze az anyagi dolgokat volt feleségével.”

Lapunknak Mihalcsek azt is elmondta, a tartásdíj elmulasztásában közrejátszhatott az is, hogy Norbi súlyos anyagi gondokkal küzdött. Arról nem is beszélve, hogy volt felesége eltiltotta közös gyermeküket, Dominikot az édesapjától.

„Bár apaként felelősséggel tartozik a gyerekéért, valljuk be, nagyon nehéz tartásdíjat fizetni úgy, hogy nem láthatod a gyerekedet.

Igaz, Norbi is kevesebb lépést tett a helyzet megoldására, de belátta, hogy hibázott, és mindent megtesz azért, hogy közös megegyezésre jussanak a volt feleségével.