ÉLETMÓDI

Kínos: nem ismerte fel a vőlegény a saját szerelmét az esküvőn

Az oltár előtt egy vadidegennek látszó nő jelent meg a menyasszony helyett...
  • Szerző: Ripost

A csodálatos, nagy napra minden nő szeretne álomszéppé válni, és úgy vonulni oltár elé, akár egy királylány. Szeretné elkápráztatni a szerelmét, és azt is szeretné, ha ő maga is annyira különlegesnek érezné magát, mint amennyire az alkalom az.

Arber Bytyqi évente nagyjából 100 menyasszonyt szépít meg az esküvő előtt, de olyan elképesztő átalakításokra képes, hogy akadt rá példa: a vőlegény egyszerűen nem ismerte fel a saját menyasszonyát.

A különleges sminkek nagy gonddal készülnek, és persze előre kikérdezi a sminkes a menyasszonyt, hogy mi is a pontos álma és célja – írja a Mirror.

„Először arról kérdezem meg a klienseimet, hogy milyen megjelenést szeretnének: természetes külsőt vagy inkább látványos és drámai belépőt” - mondta el a szakember az előkészületről.

„A festék olyan az arcon, mint egy ékszer. Nem szabad zavarba jönni attól sem, ha egészen másképp nézel ki tőle, mint egyébként” – osztotta meg véleményét a sminkes.

További, elképesztő fotókat mutatunk: LAPOZZ!


 

„Azért tökéletes ez a megoldás, mert nap végén egyszerűen lemosod. Addig viszont valóra válthatod és megélheted az álmaidat.”

„Először megnézem az esküvői ruhát, hogy harmonizáljon vele a smink, és persze alaposan feltérképezem a kliens arcát is, hogy a lehető legtöbbet hozzam ki belőle” – árulta el a sminkes.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?