KÜLFÖLD

Kínos: El­ké­pesztő helyre szo­rult be a nor­vég po­li­ti­kus férfi­as­sága!

Egy nor­vég po­li­ti­kus nem volt rest meg­osz­tani a vi­lág­gal, mi­lyen kü­lö­nös intim bal­eset érte őt a saját für­dő­szo­bá­já­ban.

Claus Jørstad politikus és fényképész ülve kényszerül zuhanyozni, mivel egy térdműtétet követően nem terhelheti lábát 5-10 percnél tovább. Felépülése idejére beszerzett magának egy műanyag ülőalkalmatosságot az Ikeából, hogy azon oldja meg az esti tisztálkodást.

Szerencsétlen pasasra pont ott csapott le a balsors, ahol végképp nem számított rá. A zuhanyfülkében ejtette foglyul egyik heréjét az újdonsült bútordarab.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
„Egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy nem tudok felállni. Addig töprengtem, hogyan szabaduljak ki, amíg elfogyott az összes melegvíz. Ezt követte a teljes kétségbeesés. Ott ültem, dideregtem és nem tudtam, hogyan szabadíthatom ki a golyómat.”

- írta le  egy Facebook-posztban történetét Claus, akinek a mázlija pont az volt, hogy a szorult helyzetben majdnem megfagyott. A hidegtől ugyanis összement, aminek össze kellett, és hirtelen azon kapta magát, hogy újra szabad.

A közösségi médiában futótűzként terjed a politikus sztorija, eddig több mint 29 ezren megosztották. Ráadásul még az Ikea is hozzászólt a bejegyzéshez. Őszinte sajnálatukat fejezték ki a történtek miatt, és biztosítani szeretnének egy lyukmentes ülőalkalmatosságot a pórul járt politikusnak.