RIPOSTER

Ki­len­ce­dik­ről ug­rott a ha­lálba a szom­bat­he­lyi ex­spor­toló

Ön­gyil­kos­sága előtt két hó­nap­pal a ter­ror­el­há­rí­tók vo­nul­tak ki hoz­zá­juk, mi­u­tán el­ba­ri­ká­dozta magát. Nem ka­pott se­gít­sé­get...
címkék:

A szombathelyi M. Tamás a kilencvenes években még komoly BMX-versenyzőnek számítottvárosában, miután azonban abbahagyta a versenyszerű sportot, rossz társaságba keveredett.

2011-ben aztán egy tragikus kimenetelű autóbalesetnek is részese volt, miközben egy autó hátsó ülésén aludt, defektet kaptak az autópályán. A kocsit vezető jó barátja életét vesztette, Tamás pedig maradandó károsodást szenvedett.

Sántított és furcsán tartotta a kezét

- mondta a Borsnak egy ismerőse.

A fiúnak azóta munkája sem volt, rokkantellátásra szorult. A lap úgy tudja, múlt év decemberében miatta vonult ki a TEK Szombathelyre, miután Tamás elbarikádozta magát otthonukban, és vele egy háztartásban élő édesapját és nagymamáját fenyegette.

Február elején aztán egyik ismerősének lépcsőházába ment, ott kiverte az ablakot a kilencediken, majd ugrott. A nyugat.hu úgy tudja, a férfi kábítószerekkel is élt. A rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az ügyet, a nyomozás lezárultáig több információval nem szolgálnak.

címkék: