INSIDER

Kifi­gyel­hette csi­nos szőke ál­do­za­tát a gyil­kos nyír­egy­házi köny­velő

Na­po­kig fi­gyel­hette ál­do­za­tát, mi­előtt le­súj­tott ké­sé­vel a helyi bu­tik­ban K. Antal Nyír­egy­há­zán.
  • Szerző: Ripost

A nyíregyházi késelő, aki korábban könyvelőként is dolgozott, valószínűleg nem ismerte áldozatát. A megkéselt L. Éva, volt férje szerint túl van a kritikus napokon.

Sajnos, a történtek nagyon megviseltek mindannyiunkat – sóhajtott a volt férj.– A gyerekeimtől tudom, hogy a volt nejem állapota javul, szerencsére úgy tűnik, mostanra túl van a nehezén, szépen gyógyul.

Ottó úgy tudja, K. Antal többször is járt a boltban, mielőtt rátámadt Évára. Azzal kapcsolatban,  hogy mi lehetett az indítéka a férfinak, ő is csak találgatni tud.

Egyelőre nagyon zavaros ez az egész, az szinte biztos, hogy Éva nem ismerte ezt az embert. Ezt állítólag a támadás után is mondta, még mielőtt elvesztette volna az eszméletét – tette hozzá az exférj a Blikknek.

K. Antal egy nyíregyházi női divatáruboltban késelte meg L. Évát. A nő csak annak köszönheti az életét, hogy Antalt egy járókelő megzavarta, így a szurkáló menekülőre fogta. Egy nappal később mátészalkai otthonában fogták el a rendőrök. A háznál, valamint más helyszíneken is lefoglaltak autókat. Az egyikből került elő a korábban eltűntként keresett L. Erzsébet holtteste.