ÉLETMÓDI

Kifakadt a szexszakértő: Senki ne mondja meg, hogy illendő elélveznem!

Sok olyan fogás van az ágyban, amit megalázónak tartanak, főként a nők számára. De ha valaki élvezi, miért is ne csinálhatná?
  • Szerző: S.M.

Nem vagyok hajlandó politikailag korrekten élni a szexuális életem!

Így fakadt ki Vanessa de Largie színésznő és szextémákban publikáló feminista írónő a Huffington Post hasábjain.

Összegyűjtött három olyan technikát, amit a közvélemény kifejezetten megalázónak tart a nők számára az aktus során - ő viszont imádja őket!

Minden nézőpont kérdése. Lehet, hogy amit te megalázónak vélsz, az engem beindít. A szexben mindent szabad, amibe mindkét fél beleegyezik!

1. Facial, azaz arcra élvezés

Sokan azt tartják róla, hogy a férfiak csak a dominanciájukat fejezik ki vele és a nőket lealacsonyítja, ha az arcukra élveznek.

"Én is spricceltem már össze férfiak arcát és egyáltalán nem találták megalázónak. Fordítva miért lenne az? Én kifejezetten szeretem, sőt saját cuki nevet is adtam neki. Ha azt kérdezem: Van kedved kifesteni az arcom? - ezt mindenki imádja!"

2. Turkey slap (pulykázás) azaz farokpofon

"Sok barátom mondta azt, hogy elszörnyedt, amikor a partnere orális szex közben arcon csapta a péniszével. Szerintem ez vicces és szórakoztató! A férfiakat nagyon izgatja, ráadásul ad egy kis pihenőt közben. Gyakran magamnak csinálom!"

3. Pearl necklace, gyöngysor, azaz nyakra vagy mellre élvezés

"Sokan küzdenek az ellen, hogy a férfiak a mellükre vagy a nyakukra élvezzenek - úgy tűnik, a spermának borzalmasan rossz a sajtója. Mit szólnának ugyanők, ha egy férfi a női nedvektől undorodna ennyire? Én ráadásul kifejezetten izgatónak találom!"

Ha valamit lealacsonyítónak találsz, természetesen ne csináld! De senki ne próbálja nekem megmondani, hogy én mit találjak izgatónak és helyénvalónak a szexben!