OLDALVONAL

Sú­lyos val­lo­más, nagy­bátyja mo­lesz­tálta a fut­ball­sztárt

So­káig ci­pelte ma­gá­val a ter­het a vi­lág­sztár, aki a na­pok­ban osz­totta meg a ször­nyű tit­kot a csa­lád­já­val.
  • Szerző: mv

Kieron Dyert 11 éves korában szexuálisan molesztálta nagybátyja - írja a Daily Mail. Az angol labdarúgó-válogatott korábbi játékosa ezzel a borzalmas történettel vezette fel a hamarosan megjelenő életrajzi könyvét.

Dyer (balra) szörnyű titkot osztott meg a múltjáról (Fotó: AFP/Europress Fotóügynökség)
Dyer (balra) szörnyű titkot osztott meg a múltjáról (Fotó: AFP/Europress Fotóügynökség)

A 39 éves exfocista elárulta, a nagymamája házában történt az eset.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Kenny bácsi ölében feküdtem, amikor azt vettem észre, hogy a kezét a nadrágomra csúsztatja, és simogatni kezd. Teljesen megdermedtem, nem tudtam, mit tegyek. Aztán észrevette, hogy felébredtem, és csitítani, nyugtatni kezdett. Arra kért, hogy folytathassa, rengeteg csokoládét ígért nekem. Tudtam, hogy valami borzalmas dolog történik velem, mert a nadrágom felé hajtotta a fejét, és orálisan próbálkozott. Ekkor ellöktem magamtól, és kiszabadultam."

Dyer hozzátette, bácsikája arra kérte, hogy ez maradjon az ő titkuk, a focista pedig mostanáig cipelte magával a trauma okozta terhet. A lap szerint a múlt héten osztotta meg családjával a szörnyű történetet. Bácsikája 18 évvel ezelőtt elhunyt.

Dyer 33 alkalommal szerepelt az angol válogatottban, az Ipswich, a Newcastle és a West Ham színeiben töltötte klubkarrierje jelentős időszakát.