BIZARR

Kiégette egy nő szemét az okostelefonja...

A fiatal távol-keleti lány szemére azt mondta egy orvos, hogy úgy néz ki, mintha megsütötték volna egy mikróban.
címkék:

Orvosai szerint egy kisebb csoda, hogy nem vakult meg a tajvani Kaohsziungben élő 25 éves Chan. Szakértői vélemények szerint a fiatal ázsiai lány szemei úgy néztek ki, mintha megpörkölték volna egy mikrohullámú sütőben. A jobb szemének szaruhártyáján például 500 darab mikroszkopikus lyukat találtak - írja a Mirror.

Mint kiderült, a katasztrofális állapotokat Chan okostelefonja okozta. A lány ugyanis 2 éven keresztül maximum fényerősségen használta a készüléket. A rikító monitoron nézett videókat és csetelt, még este sem sem vette le a telefonon a fényerőt. A brutálisan erős fényáradat pedig lassan de biztosan teljesen hazavágta a recepciósként dolgozó lány szemeit.

Chan egyik napról a másikra kezdett pokoli fájdalmat érezni a szemeiben. A múlni nem akaró kínok miatt keresett fel egy szemészt, aki teljesen elsápadt a lány szemeinek vizsgálata közben. Chan bal szemének szaruhártyája teljesen bevérzett, a jobb szemén pedig 500 apró lyuk tátongott.

Az orvos azonnal eltiltotta a telefontól és televíziótól a lányt, aki erős szteroidokat kapott, hogy megmentsék a szeme világát. A hírek szerint a kezelés részben sikerrel járt, ugyanis a roncsolódott szaruhártyák begyógyultak, ám a lány látása végérvényesen megromlott.

címkék: