SHOWBIZ

Ki­de­rült, szín­padra áll­nak-e a Sz­tár­ban Sztár be­te­ges­kedő éne­ke­sei

A héten öt éne­kes­ből hár­man be­te­gek let­tek, ezért fenn­állt a ve­szé­lye annak, hogy a va­sár­nap esti adás­ban va­la­me­lyi­kük eset­leg nem tud majd szín­padra állni.

Többen is ágynak estek a Sztárban Sztár hétvégi elődöntőjének hetén. A műsor eddigi hat évada során nem volt példa arra, hogy a versenyzők több mint fele lebetegedett volna az élő adás előtt. Most viszont csak Tolvai Reni és Freddie úszták meg a téli vírusok támadását: hárman - Völgyesi Gabi, Sári Évi és Gesztesi Károly - megbetegedtek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A hét közepén olyan hírek is felröppentek, miszerint a versenyzők produkciói is veszélybe kerültek. Gesztesi Károlyt egy fővárosi kórházban látták, ám a információi szerint a színésznek semmi baja. 

Völgyesi Gabi viszont már nem volt ilyen szerencsés: az immunrendszere annyira legyengült a túlhajszoltság miatt, hogy a hét elején ágynak esett. 

Nem ez az első alkalom, hogy Gabi a Sztárban Sztár alatt megbetegedett. Október elején is egy kisebb megfázással kellett megküzdenie, gyakorlott előadóművészként azonban jól tudja, melyek azok a praktikák, amikkel javíthat a közérzetén.

"Az elmúlt húsz év alatt egy koncertet sem kellett lemondanom betegség miatt, mert olyankor a színpad felülír mindent. Abban hiszek, hogy teret kell adni az öngyógyítási folyamatnak, sok alvással és pihenéssel" - mondta el a -nak az énekesnő.

Sári Évit sem kímélte a vírus, ő éppen kolléganőjétől kapta el a betegséget, Gabival ugyanis közös öltözőt használnak.

Eközben a címlapon

A színésznő annyira rosszul érezte magát, hogy a hétre tervezett fellépéseit egytől-egyig le kellett mondania. Az énekesnő jobbnak látta, ha hallgat az orvosi utasításra, ezért napokig ágyban feküdt és gyógyszereket szedett.

Ám a sok pihenésnek és az orvosoknak köszönhetően hétvégére mindannyian jól lettek annyira, hogy színpadra állhassanak.

A csatorna vasárnap délelőtti tájékoztatása szerint este mind az öt versenyző színpadra áll majd, hogy megküzdjenek a döntőbe jutásért.

Nem lesz könnyű dolguk, hiszen a vasárnap esti adásban fejenként két-két híresség bőrébe bújnak majd, hogy kiderülhessen, melyikük a legesélyesebb arra, hogy a dobogó legfelső fokára állhasson a 2018 legsokoldalúbb előadóművésze titulusért.