ÉLETMÓDI

Kiderült, milyen időjárás vár ránk tavasszal: a meteorológusok is meglepődtek

Igazán meglepő lesz az idei tavasz időjárása. Mutatjuk, mi vár ránk.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Az elmúlt években megszokhattuk, hogy a tavasz egyszerűen elfelejtett megérkezni, mintha úgy döntött volna, hogy kiszáll ebből az évszakosdiból és szabadságra megy. Idén viszont mindenki legnagyobb meglepetésére, és főleg a tavasz rajongóinak nagy örömére bepótolja mindazt, ami elmaradt.

 

Március első felében már megvillantja, hogy léteznek 10 foknál is magasabb mutatók a hőmérőn. Ezt pedig hol egy kis esővel, hol pedig napsütéssel fűszerezi.

Ezután nem hagy minket túlságosan elkényelmesedni, és visszakanyarodik a 8 fok körüli, felhős napokhoz. Szerencsére csak átmenetileg.

Április első felében teljesen átlagos, szinte unalmasan kiegyensúlyozott langyosodó idő, sok-sok napsütés vár majd ránk.

Ezután viszont fordul a kocka. LAPOZZ!


 

Április második felében, imádhatjuk a napsugarakat, és kapunk ízelítőt már a csaknem 20 fokot is elérő kellemes melegből. Na jó, kevéske esővel tarkítva.

Innentől pedig már igazi kényeztetésben lesz részünk. Ezerrel készülhetünk a nyárra, minden ízében meghaladják a megszokottat a tapasztalat élmények. És boldogan élvezhetjük, ahogyan kivirágzik.

címkék: