INSIDER

Ki­de­rült, miért rúg­ták ki az igaz­ga­tóra kés­sel tá­madó so­főrt az E.ON-tól

A férfi a ki­lé­pési pa­pír­ja­i­val ér­kez­he­tett, ezért fel­te­he­tően a por­tás nem is sej­tette mire ké­szül...
  • Szerző: Ripost

A késelő valójában nem S. Zsoltra, hanem az E.ON igazgatójára akart rátámadni. Azonban Zsolt az útját állta és feltartóztatta a férfit. A munkás ezután nyolcszor szúrt Zsoltba, majd kiugrott az ablakon. Zsolt életéért hosszú órákon át harcoltak az orvosok, de végül belehalt a sérüléseibe. Akárcsak a tá­madója, akinek az életét már szintén nem lehetett megmenteni.

Kiderült, hogy a zavarodott mun­kás már jó ideje dolgozott a cégnél sofőrként, azonban az incidens előtt nem sokkal kirúgták.

Több évtizede sofőrként dolgozott, korábban nem volt gond vele. Most azonban azt beszélik, hogy nemrég lopáson kapták, a kocsikból csapolt le benzint, ezért rúgták ki. A gyilkosság napján a papírjaiért jött vissza. Sokkolt minket ez az egész – mondta a férfi egyik ismerőse a Borsnak.

A telephely egyébként nagy fokú ellenőrzés alatt áll, mindenhol kamerák vannak felszerelve, civil pedig nem léphet en­gedély nélkül a telephelyre, csupán egy por­táson keresztül. Azonban a férfi vélhetően nem keltett gyanút, főleg, hogy előzetes egyeztetésre, a papírjaiért érkezett.