LELKIZŐ

Ki­de­rült, miért ment tönkre a ma­gyar sztár­pár kap­cso­lata!

Már külön ott­honba is köl­töz­tek, Esz­ter­nek a ba­rát­női se­gí­tet­tek el­hur­col­kodni Szent­end­ré­ről.
  • Szerző: mdna

Bár mindketten megszólaltak a közösségi médiában, bennfentesek elárultak az okot, amiért Iszak Eszter és Dobrády Ákos szakított.

Hiába szerették egymást, a tizenhárom év korkülönbség, és az ebből adódó különböző célok véget vetettek a nagy szerelemnek.

"Szerettek volna összeházasodni, gyerekeket is akartak, csak éppen az egyikük mostanság, a másikuk meg jóval később. Az életük más-más szakaszban tart, most még mást várnak a közeli jövőtől is" - fogalmazott egy közeli ismerősük a Best magazinnak.

A negyvenéves Dobrády családot akart, huszonhét éves szerelme viszont ezt még túl korainak tartotta. Eszter ugyanis a jelenlegi életszakaszában egyelőre a karrierépítéssel szeretne foglalkozni, az anyasághoz még nem érzi magát érettnek.

(Fotó: Markovics Gábor)
(Fotó: Markovics Gábor)
Fotó: Markovics Gábor

Miután megértve egymás vágyait, békében elváltak, Ákos a szentendrei házában maradt, Eszter pedig beköltözött budapesti, közösen bérelt lakásukba. Ezt az otthont arra az esetre tartották fent, ha estébe nyúló elfoglaltságaik miatt már nem tudtak hazamenni.

Eszternek a barátnői segítettek elköltözni Ákostól, de a műsorvezető idővel új otthonban szeretné álomra hajtani a fejét, ahol már nem kísértik őt a múlt emlékei.