FÜLES

Ki­de­rült Meg­han Markle féltve őr­zött titka? Ka­ta­lin vette rá erre a her­ceg­nét

Nem csoda, hogy min­denki irigyli Meg­han her­cegné ra­gyo­gá­sát - csak­hogy ezért min­den nap ten­nie kell.
  • Szerző: Ripost

Ez lenne Meghan Markle ragyogásának titka? Kiderült, hogy a hercegné egy 42 fontos (körülbelül 15 ezer forintos) "alvóolajat" használ, amelyet sógornője, Katalin hercegné ajánlott neki. Arra is fény derült, hogy Katalin az éjjeliszekrényén tartja a szépségelixírt.

Katalin hercegné ugyanis a Beuti Skincare Beauty Sleep Elixir nagy rajongója: a termék 98 százalékban szerves olajat tartalmaz, és egy éjszaka alatt megfiatalítja a bőrt. Az elixír kisimítja a ráncokat és simává teszi a bőrt, és az is nagyon vonzó benne számukra, hogy természetes anyagokat tartalmaz - írja a Daily Mail. Ennyit pedig igazán megérdemel Meghan hercegné is, aki nagyon óvatosan sminkeli csak magát, ésaz arcán lévő szeplőit sem takarja el.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Egy bennfentes szerint a hercegnék igazán jó kapcsolatot ápolnak. Bár személyiségük nagyon eltérő, de vannak közös érdeklődési köreik, például mindketten imádnak a szabadban teniszezni és az állatokat is nagyon szeretik. Katalin egyébként nagyon megértő, és támogatja Meghant akkor is, amikor apja, Thomas Markle botrányos nyilatkozatot tesz.