SHOWBIZ

Ki­de­rült Meg­han her­cegné titka? Nem bízta a vé­let­lenre a pa­si­fo­gást

Már az­előtt ha­tá­ro­zott el­kép­ze­lése volt arról, hogy mi­lyen férfit sze­retne, mi­előtt meg­is­merte Harry her­ce­get. Ki­tá­lalt Meg­han ba­rát­nője!
  • Szerző: Ripost

Úgy tűnik, hogy már azelőtt is tisztában volt vele Meghan Markle, hogy egy híres brit férfira vágyik, mielőtt megismerte Harry herceget. A hercegné  barátnője különös dolgokat mondott...

Fotó: Instagram

Lizzie Cundy televíziós személyiség állítja, Meghan Markle annak idején őt kérte meg, hogy segítsen neki megtalálni az igazit egy híres brit férfi személyében - írja a Daily Mail. Meghan három évvel azelőtt mondta ezt barátnőjének, hogy megismerkedett második férjével, Harry herceggel.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Dumálgattunk, amikor megkérdezte: ismerek-e híres férfiakat, hiszen ő szingli és nagyon szereti az angolokat. Azt mondtam neki, hogy menjünk el valahová, találjunk neki közösen egyet” – mesélte Lizzie Cundy, aki először egy Ashley Cole nevű focistát említett Meghannek.

Lizzie és Meghan ezután egy ideig még tartották a kapcsolatot, de amióta Meghan megismerte Harry herceget, elhidegültek egymástól. Lizzie arra gyanakszik, a hercegnének azt tanácsolták, hogy ne ápoljon barátságot azokkal, akik a médiában ismertek.