FÜLES

Kiderült Erzsébet királynő és Katalin közös titka

Habár rendületlenül mosolyognak a nyilvánosság előtt, Katalin hercegné és a királynő is ugyanattól szenved.
  • Szerző: Ripost

Sokan izgatottan várnák, hogy végre hintóban utazhassanak, ám Katalin hercegné és II. Erzsébet királynő nem tartoznak közéjük. Kiderült ugyanis, hogy miközben látszólag boldogan mosolyognak, iszonyatosan szenvednek a lófogatokon.

A királynő és Katalin ugyanis utazási betegségben szenved, amely előjön a hintó ringatózásakor. Így komoly hányingerük van, miközben az alattvalók között haladnak el.

Egy testbeszéd-szakértő szerint mindketten próbálják leplezni, ám olykor igen feszült lesz a testtartásuk, miközben hintón közlekednek.

Gyógyszert nem szedhetnek erre, mert annak az álmosság az egyik mellékhatása, azt pedig nem engedhetik meg maguknak, hogy véletlenül elaludjanak vagy ásítozzanak.

"Az utazási betegség, orvosi nevén kinetózis egy tünetegyüttes, amit többnyire a látási ingerek és az egyensúly érzékelés közötti ellentétek okoznak" - magyarázta Dr Qadeer Arshad a Sunday Mirrornak. Az orvos is azon a véleményen van, hogy az álmosító hatása miatt nem vehetnek be erre gyógyszert a királyi család tagjai.

És ezeket olvastad már?