FÜLES

Ki­de­rült Diana titka, csíny­te­vés­ben is profi volt a her­cegnő

Harry her­ceg egy al­ka­lom­mal iga­zán szo­kat­lan aján­dé­kot ka­pott tőle. De az ő re­ak­ci­ója még meg­le­pőbb volt!
  • Szerző: Ripost

Ismét megszólalt a királyi család egykori szolgálója, Paul Burrell: nyilatkozatából ezúttalaz derült ki, hogy Diana hercegnő imádta a gyermeteg vicceket.

Fotó: Northfoto

Burrell azt állítja, hogy Diana egyszer egy játék kutyagumit rendelt Harry hercegnek, amit aztán a karácsonyi ajándékai közé rejtett. A fiatal herceg pedig nagyon örült a meglepetésnek, sőt azt tervezte, hogy felhasználja azt egy csínyhez a királynő ellen - írja a Daily Mail.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A hercegnő egyébként nagyon szerette a karácsonyt, és mindig arra törekedett, hogy különleges dolgokat készítsen Harrynek és Vilmosnak. Burrell azt mondja, hogy órákat töltött a tökéletes meglepetés felkutatásával, és ezt igazán nagy kedvvel tette.

Az egykori alkalmazott arról is beszélt, hogy imádták a Nem látni és megszeretni (Blind Date) című tévéműsort, és minden epizódját végigizgulták.

Burrell legutóbb Harry hercegékkel kapcsolatban nyilatkozott, akkor azt mondta: biztos benne, hogy Meghan hercegné még a házasságuk első évében teherbe fog esni.